Gastenboek

Nelie
23-04-21 12:07:58
Lieve Marco en Anoeska
Wat zijn jullie een warm stel met veel inlevingsvermogen en veel ervaring!
Heel fijn dat onze dochter bij jullie in het weekend en tijdens vakanties terrecht kan.
Ze heeft afgelopen jaar zoveel zelfvertrouwen gekregen! Bij jullie kan ze zichzelf zijn en jullie voelen heel goed aan wat ze nodig heeft. Altijd wordt er een feestje van alles gemaakt! "Marcoroni "eten ,autobingo,diamond painting,­boswandeling,­zwemmen,­monkey town,etc.
Zoveel leuke dingen op een ongedwongen manier...
Dank jullie wel!
Willem Boot
14-04-21 19:44:16
Mijn dochter van 9 gaat al een tijdje om de week van vrijdag tot en met zondag met Marco en Anoeska mee. Ook de (school)vakanties zijn bespreekbaar. Ze gaat altijd met een glimlach mee en komt met de mooiste verhalen weer thuis. Marco en Anoeska hebben aandacht voor alle kinderen en hun gebruiksaanwijzing.
Voor het thuisfront is het echt bijkomen en kunnen opladen voor een nieuwe week.

Zeker een aanrader.
Maaike
14-06-20 12:20:26
Na minder goede ervaringen bij een zorgboerderij leven mijn 2 kinderen weer helemaal op sinds ze bij jullie logeren. Ze komen elke keer weer enthousiast terug met verhalen over de leuke dingen die ze bij jullie beleven.
Sinds kort gaan ze zelfs in de vakanties langer naar jullie toe, wat ze erg leuk vinden.
Het is erg fijn dat jullie zo meedenken en flexibel zijn, wat mijzelf ook veel rust geeft.

Wij zijn heel blij met jullie, en hopelijk volgen er nog vele leuke weekenden!
Hanneke Schmidt
30-09-19 14:20:34
Wat zij wij blij met jullie! Mijn jongens zijn pas een paar keer geweest, maar hebben het super naar hun zin bij jullie! Jullie bieden heel veel activiteiten aan, zwemmen, wandelen, spelletje, lego, film kijken op het grote scherm. En ik merk dat jullie echt oog hebben voor de mannen en hun behoeften en gedrag goed kunnen begrijpen, heel fijn, daarom laat ik ze ook met een gerust hart aan jullie over.
Voor de grote broers thuis en voor mijzelf is het een verademing om even een weekend ontzorgd te worden, echt even tot rust komen en aandacht voor de andere kinderen. Kortom: bedankt voor de goede zorgen en ga zo door!
Daimy
11-08-19 23:03:47
Lieve Marco en Anoeska Ik wil jullie even laten weten dat we super blij zijn met jullie. Onze jongen van 9 gaat een aantal keer per maand en in de vakantie met zo veel plezier met jullie mee! Wat een leuke dingen doen jullie allemaal! Hij geniet van de aandacht en tijd die jullie hem geven en komt met de leukste verhalen thuis, van zwemmen tennissen spelletjes bij slechter weer tot het op sporen van metaal met een detector. Het is voor ons ook een grote verandering thuis, elke keer kunnen we de week weer positief starten en hebben we een vrolijk mannetje terug die soms zelfs vaker mee wil als eigenlijk afgesproken is! Bedankt voor jullie zorgen Veel liefs van ons